• Jouw Tandarts Dichtbij
  • Betrokken
  • Individueel advies
  • Specialisten in huis
Over-ons-De-Tandarts-Dichtbij-Home.jpg

De Tandarts Dichtbij

◎ Dichtbij je wensen.

◎ Dichtbij je woonplaats.

◎ Dichtbij gespecialiseerde mondzorg.

Wat wij belangrijk vinden? Betrokken zijn bij jou als patiënt. Wij luisteren naar je wensen en voorzien je van individueel advies. Kortom: JIJ staat centraal.

Het team van behandelaars waarborgen de hoogste standaard in de tandheelkunde. Of terwijl: zij zijn de regisseurs binnen de mondzorg. Onze ervaren algemene tandartsen leggen de focus op hoogkwalitatieve tandheelkunde en worden hierbij geholpen door mondhygiënisten en preventieassistenten. De tandartsen worden ondersteund door tandheelkundige specialisten. Hierin ligt de kracht van De Tandarts Dichtbij.

Jouw Tandarts DichtbijAfspraak maken

Locaties van onze tandartspraktijken

S P E C I A L I S T E N

Specialisaties in huis

◎ Kaakchirurgie

Op zoek naar een kaakchirurg? Bij ons kom je terecht in een praktijk met een gemoedelijke sfeer, veel ervaring met verschillende mondziekten en dichter bij huis.

Lees meer

◎ Parodontologie

Parodontitis wordt gezien als onbehandeld, ontstoken tandvlees. Een parodontoloog richt zich op de behandeling hiervan en het plaatsen van implantaten. 

Lees meer

◎ Implantologie

Het kan voorkomen dat een tand of kies (of meerdere) beschadigt raakt en niet meer te behandelen is. Laat ons je adviseren over de mogelijkheden.

Lees meer

De-Tandarts-Dichtbij-logo-diapositief.svg

Nieuws met label 'Algemeen nieuws'

Bekijk nieuws zonder te selecteren op label

Certificering voor het HKZ-keurmerk behaald

Certificering-voor-het-HKZ-keurmerk.jpg11 mrt In oktober 2020 hebben we de certificering voor het HKZ-keurmerk behaald. Het HKZ-keurmerk is een vastgestelde standaard. Wij zijn er trots op dat wij het keurmerk hebben weten te behalen, zelfs ... lees verder
Labels
Algemeen nieuws

Maak kennis met De Tandarts Dichtbij

Blog2-De-Tandarts-Dichtbij.jpg28 jul Het Rotterdams Tandheelkundig Centrum is samen met het Capels Tandheelkundig Centrum te vinden onder een dak van De Tandarts Dichtbij. Mondzorg zoals je gewend bent van ons, maar dichtbij JOU. ... lees verder
Labels
Algemeen nieuws
Rotterdam