• Praktijk bij jou in de buurt
  • Persoonlijke benadering
  • Ervaren tandartsen, mondhygiënisten en parodontologen

Een mooier gebit

M E T  B E H U L P  V A N  D E  M O O I S T E  T E C H N I E K E N  ( D S D )

Afspraak maken 010 – 412 76 87

Facings

Een facing is een tandheelkundige restauratie gemaakt van porselein, keramiek of composiet, waarbij voor het plaatsen uw eigen tand minimaal en voorspelbaar wordt geslepen middels digitale planning. Enkele indicaties voor een facing:

  • spleetjes tussen tanden worden opgevuld;
  • afgebroken hoekjes worden gerepareerd;
  • scheve tanden worden verborgen;
  • verkleurde tanden worden lichter gemaakt.

De laatste jaren zijn facings ontzettend populair geworden. Lachen is immers gezond en dat doe je toch liever met een stralende glimlach. Daarom helpt De Tandarts Dichtbij je graag aan een vitaal gebit met mooie tanden, zodat je weer een frisse lach hebt.

Esthetische tandheelkunde

Onze cosmetische tandartsen zijn gespecialiseerd in de esthetische tandheelkunde en maken gebruik van de meest moderne technieken en materialen, zodat wij voor jou de best haalbare resultaten bereiken. Hiervoor gebruiken wij DSD (Digital Smile Design).

facings.jpg

De-Tandarts-Dichtbij-logo-diapositief.svg

facings-3.jpg

Hoe werkt DSD?

  1. Jij vertelt ons jouw wensen en wij adviseren je over de mogelijkheden. Samen maken wij een plan van aanpak om jou de glimlach te geven die je graag wilt.
  2. Er worden lichtfoto’s van jouw gebit gemaakt, welke worden verwerkt in een digitaal programma waarmee wij vervolgens een nieuw digitaal design van jouw gebit ontwerpen.
  3. Dit wordt met jou besproken. Het definitieve design wordt gebruikt om porseleinen facings te creëren  

Waarom DSD?

Met deze techniek worden jouw tanden minimaal geslepen in vergelijking met de gebruikelijke methodes. Door de digitale planning zijn wij in staat een voorspelbaar resultaat te bereiken die voldoet aan jouw wensen en waardoor jij minder risico loopt op schade aan jouw oorspronkelijke gebit. DSD is hierdoor veruit de beste keuze.  

Onze cosmetische tandartsen in Rotterdam en Capelle aan den ijssel kunnen jou verder adviseren.

Afspraak maken