Ontstoken tandvlees patient detandartsdichtij

Ervaringen met De Tandarts Dichtbij

Lees hier alles over de ervaringen van onze patiënten. 

Martin Andonov

12 maart 2024

Geweldige kliniek! Als iemand die extreem bang is voor tandartsen, kan ik deze plek ten zeerste aanbevelen. Uitstekende service! Iedereen is heel beleefd, de tandartsen geven je vooraf alle informatie van de behandeling tot de prijs en overleggen altijd eerst met je keuze voordat je iets gaat doen! Ze zijn heel zachtaardig en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Ik ben enorm blij met mijn ervaring hier!

Yvette R

11 maart 2024

Eind februari ben ik door tandarts Na’amneh behandeld, een aardige en rustig man. Hij kan zich goed in de schoenen van angstige patiënten, zoals ik, verplaatsen. Hij vertelt heel duidelijk wat hij gaat doen, waardoor ik toch iets relaxter in de stoel lag.

Frans Hubert

11 maart 2024

Van de balie tot de stoel , iedereen is gemotiveerd om het goede te doen.

Rob Kroone

04 maart 2024
Vrijdag jl. Spoed kanaalbehandeling gehad. Spoed bezoek uitermate kundig geholpen en uitleg gegeven hoe zij te werk zouden gaan en waarom. Dus Top

Snezana

20 februari 2024
Uitermate vakkundig, professioneel, geeft goede adviezen, controleert op onregelmatigheden, vraagt na en door, reinigt ook echt mn gebit in tegenstelling tot de tandarts assistent die binnen 5 minuten klaar is met gebitsreiniging. Ook merkbaar verschil tussen 2 voorgaande mondhygiënisten. Deze wil ik nooit meer missen, zo enorm tevreden ben ik er over dat ik zelfs familieleden heb doorverwezen naar haar!

Tomboxz

18 februari 2024

Ik ben weer heel erg goed geholpen en behandeld door de mondhygiëniste Marjan ,zeer vriendelijk, secure ,rustig ,netjes ,grondig,en pijnloos.

En goeie begeleiding en advies .
Even mijn waardering via deze review achterlaten 5 sterren .
Super !!!!

Tom

14 februari  2024

Vandaag weer super goed geholpen en behandeld door Marjan, na meerdere afspraken nog steeds dik tevreden over alle behandelingen altijd pijnloos, netjes, rustig en goed begeleidend

Mijn complimenten en zeker aanrader voor mensen die bang zijn voor een mondhygiënist.

Anoniem

07 januari 2024
Tijdens weekend met spoedgeval bij deze praktijk terecht gekomen; kon snel komen en vakkundig geholpen, zowel door tandarts als kaakchirurg

Anoniem

22 december 2023
Stuk van mijn kies brak af tijdens het eten. Volgende dag al geholpen (Hoogstraat) door Nabil. Razendsnel, heel fijn. Na een vulling geplaatst te hebben, zei hij: de kies kan weer afbreken, want het gevulde gat is erg groot. Zijn advies: kroon. En dat kost veel geld! Diezelfde dag brak er een nieuw stuk van dezelfde kies af. Ik baalde enorm. 2 weken later plaatste Nabil op mijn verzoek (en geklaag) opnieuw een vulling. Gratis. Garantie, zei hij. Heel lief van hem.

Jacqueline Caster

20 augustus 2023
Zeer vriendelijke, behulpzaam is Marjan. Mijn mondhygiëniste. Bedankt voor je goeie zorgen 🤗 Groetjes Jacqueline Caster

Janine van der Land

25 juli 2023
De tandarts Na’amneh heeft mij erg vriendelijk en pijnloos geholpen. Ik ben angstig voor de tandarts, maar de tandarts was zeer geduldig, legde alles rustig uit, was snel en stelde mij gerust.

Beoordelingen Tandarts.nl en Zorgkaart Nederland

Scherm­afbeelding 2024 04 02 om 10.32.04
Scherm­afbeelding 2024 04 02 om 10.32.08

Lees verder

Uw Tandarts Dichtbij afbeelding De Tandarts Dichtbij

Over De Tandarts Dichtbij

Lees verder over De Tandarts Dichtbij.

Pexels cedric fauntleroy 4269694

Onze behandelingen

Lees meer over de behandelingen in onze praktijken.

Kaakchirurgie specialisaties de tandarts dichtbij

Inschrijven

Schrijf je direct online in voor onze praktijk. 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten