• Jouw Tandarts Dichtbij
  • Betrokken
  • Individueel advies
  • Specialisten in huis

Innovatieve zorg

De tandheelkunde is in de laatste jaren veranderd. Door middel van moderne technieken zijn wij als tandartsen in staat om betere resultaten te bereiken. Deze technieken zijn patiëntvriendelijk en nauwkeurig.

Bij De Tandarts Dichtbij maken wij gebruik van de modernste technieken om het beste resultaat te bereiken. Een van deze technieken die de laatste jaren is ontwikkeld, is de mondscanner. Deze scanner gebruiken wij om digitale afdrukken te maken. Het voordeel ten opzichte van de vorige methode? Deze afdruk is nauwkeuriger, sneller, patiëntvriendelijker en minder invasief. En het maken van een afdruk met afdrukmateriaal is hiermee niet meer nodig!

Een andere techniek die wij gebruiken is het zogenaamde Digital Smile Design (DSD). Door middel van dit programma zijn wij in staat om bepaalde esthetische behandelingen digitaal te plannen. Voordat wij beginnen met de behandeling, wordt deze planning met jou als patiënt besproken. Dit doen wij zodat wij, voordat we de echte behandeling gaan uitvoeren, jouw wensen perfect kunnen nabootsen.

innovatieve-zorg-de-tandarts-dichtbij.jpg